Srušio kuću da mu je banka ne bi uzela



Iako se ovaj  poduhvat dogodio prije više od dvije godine zanimljiv je prije svega jer sada u našim krajevima mnogi ljudi imaju velikih poteškoća sa bankama.

Terry Hoskins je godinama vodio bitku s bankom RiverHills, kojoj je dugovao novac za kuću, a imao je probleme i s američkom poreznom upravom (IRS).
Kako se nije uspio dogovoriti s bankom oko otplate duga i nakon što je porezna uprava zaplijenila njegovu trgovinu tepiha, Hoskins je kuću jednostavno buldožerom sravnio sa zemljom.
'Kad sam vidio da dugujem gotovo 160.000 dolara od ukupne vrijednosti kuće i da mi je to netko odlučio uzeti, nisam mogao stajati sa strane te sam je srušio', rekao je Hoskins.
Kaže da je potrošio puno novca na odvjetnike i da mu je na kraju sve dozlogrdilo: prije dva tjedna sjeo je u buldožer i srušio kuću u gradiću Moscow, 40-ak kilometara od Cincinnatija.
'Mislim da bi banke trebale dobro razmisliti prije nego što nekog izbace iz svog doma jer se, u suprotnom, može dogoditi da i njihovi čelnici budu prisiljeni učiniti što i ja', rekao je Hoskins, dodajući kako su njegovu poruku sada vjerojatno shvatili i banka i njezini odvjetnici.








Popular Posts