Anonymousi objavilli rat pedofilima na internetu: Najnovija operacija nazvana je #OpPedoChatAnonymous hakeri imaju novu metu: korisnike foruma i stranica na kojima se dijele fotografije maloljetne djece.

Najnovija operacija, nazvana #OpPedoChat, najavljena je u videu na YouTubeu 08.07.2012, u kojem je računalno generirani glas objasnio ciljeve akcije.

- Odnedavno postali smo svjesni da je broj internet stranica namijenjenih pedofilima u porastu. Ti pedofili promiču ideje poput “ljubavi između muškarca i dječaka”, tvrdeći da osmogodišnjaci uživaju u tome i namjerno privlače pozornost. To nije ograničeno samo na dječake, postoje i stranice s malim djevojčicama, te i jedni i drugi prolaze nekažnjeno. Često se razmjenjuje dječja pornografija, i čak nevine slike nasumične djece (na plaži, na igralištu, u svojim domovima) su javni predmet požude, objašnjavaju Anonymousi u videu.

Anonymousi namjeravaju “istrijebiti tu bolest s interneta”, te su već objavili informacije koje povezuju IP adrese korisnika pedofilskih foruma s njihovim e-mail adresama.
Popular Posts